Goedkope en compacte aanstekers

Billiga och kompakta tändare

Om du letar efter kompakta, kraftfulla tändare med blå låga har du kommit till rätt plats. Vårt sortiment är fyllt med högkvalitativa tändare som inte bara är funktionella, utan också snygga och prisvärda. Vi skulle vilja presentera dig för våra topp 5 billiga och kompakta tändare.

1. Prof Slide Cap Lighter 5x - 4,95 € för 5 stycken

Prof Slide Cap 5x tändare är perfekta för dem som letar efter prisvärda kraftpaket. För bara 4,95 € får du 5 av dessa engångständare. Det betyder mindre än en euro per tändare! Och den bästa delen? De är påfyllningsbara, så du behöver inte slänga dem efter användning. Du får alla 5 färgerna, och de är de minsta i vårt sortiment.


2. Prof Jet Lighter - Kompakt och tuff

Prof Jet-tändaren har länge varit mångas favorit. Kompakt, robust och perfekt för dagligt bruk. Locket skyddar mot oönskad smuts och ser till att denna tändare alltid är redo att flamma.



3. Atomic Tankboy - Kraftfull och robust

Atomic Tankboy liknar Prof Jet, men är gjord av robust gummi. Den finns i elegant svart och är en högkvalitativ tändare med samma praktiska skydd mot smuts.




4. Professionell Turbo Lighter - smal och kraftfull

Prof Turbo Lighter har en elegant design, perfekt för dagligt bruk. Men den är också bra för precisionsuppgifter som att rosta crème brûlée. Denna tändare erbjuder både kraft och precision i en kompakt kropp.



5. Atomic Dual Lighter - Double Power i kompakt storlek

Sist men inte minst har vi Atomic Dual Lighter. Trots sin kompakta storlek erbjuder denna tändare inte mindre än två lågor. Det är ett måste för den som letar efter extra kraft och mångsidighet.



Våra tändare är designade med dina behov i åtanke. Oavsett om du vill ha en kompakt tändare för dagligt bruk, ett robust alternativ för att hålla borta smuts, eller till och med en tändare för precisionsuppgifter, så har vi dig täckt.

Varför välja våra tändare:

  • Hög kvalitet: Våra tändare är gjorda av högkvalitativa material och är designade för att hålla.

  • Snygg design: Förutom funktionalitet ser våra tändare också bra ut.

  • Prisvärd: Vi tror att kvalitet inte behöver vara dyrt. Våra tändare är snälla mot din plånbok.

  • Kompakta: De får lätt plats i fickan eller väskan så att du kan ta dem med dig överallt.

Oavsett om du letar efter en enda kompakt tändare eller en uppsättning om fem, har vi det perfekta alternativet för dig. Välj den tändare som passar dig bäst och upplev bekvämligheten med en kraftfull blå låga. Beställ idag och upptäck varför våra tändare är mångas favorit.

  • Säljare:
    Atomic

    Atomic Tankboy tändare

    Atomic Tankboy - PyroProductsAtomic Tankboy klepje dicht
  • Säljare:
    Prof

    Prof Jet Lighter

    Prof jet aanstekerProf jet aansteker kleuren
    Erbjudande
  • Säljare:
    Silver Match

    Silver Match Quattro Lighter

    Silver Match Quattro LighterSilver Match Quattro Lighter
  • Säljare:
    Prof

    Professionell minitändare

    Prof mini aanstekerProf mini aansteker kleuren
1 förbi 4